Şişli skandalında dayağın görüntüleri ortaya çıktı

Şişli skandalında dayağın görüntüleri ortaya çıktı
Belediye Başkanı Hayri İnönü ile önceki gün istifa eden yardımcısı Emir Sarıgül arasında patlak veren gerilim ile gündeme gelen Şişli Belediyesi’nde yaşanan şiddetin görüntüleri ortaya çıktı.

Uzun bir süredir konuşulan dayak olayının gerçek olduğu, dün ortaya çıkan video görüntüleriyle kesinlik kazandı. Ulusal Kanal’ın görüntülerine göre Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün danışmanı Boysan Yakar, geçen Ekim ayında belediye binasında darp edildi. Video kaydının ilk dakikalarında İnönü’nün danışmanı Boysan Yakar koridorda bir kişi ile görüşüyor. O sırada arkasından 6-7 kişilik bir grup yaklaşıyor. Durumdan habersiz olan danışman, görüştüğü kişi ile sohbetini bitirip merdivenlere doğru yöneliyor. Bu sırada koyu renk takım elbise giyen bir kişi Boysan Yakar’ın önünü kesiyor ve bir yumruk atıyor. Yere düşen Yakar’a 8-10 kişilik grup tekme ve tokatlarla saldırıyor. Yakar bir süre darp ediliyor. Güvenlik görevlileri ve çevrede bulunanlar araya giriyor ve Hayri İnönü’nün danışmanını saldırganlardan kurtarıyor.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.