Şişli'deki cinayet

Şişli'deki cinayet
Olaya karıştığı iddia edilen 1 kişi daha gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - Şişli'deki evlerinde elleri ve ayakları bağlandıktan sonra darbedilen yaşlı çiftten Hagop Yakup Demirci'nin ölümü, eşinin de yaralanması olayına karıştığı iddia edilen 1 kişi daha gözaltına alındı.

Şişli'deki cinayete ilişkin çalışmasını sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, gözaltındaki 9 şüphelinin sorgusunun ardından 1 kişiyi daha olaya karıştığı iddiasıyla gözaltına aldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Demirci çiftinin yanında daha önceden çalıştığı belirlenen Ermeni uyruklu şüpheliyi, İstanbul'da yakaladı.

Gözaltındaki Ermeni uyruklu 10 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Öte yandan, 3 şüphelinin Demirci çiftinin evine girmek için, yandaki binanın çatısını kullandığı belirtildi.

- Şüphelilerin kaçış anı güvenlik kameralarına yansıdı

Demirci çiftinin evine giren 3 şüphelinin, olaydan sonra kaçış anı güvenlik kameralarına yansıdı. Kayıtlarda 3 şüphelinin evden çıkışı ve ticari taksiye binerek olay yerinden kaçışları görülüyor. Ticari taksiden inen şüphelilerin, metroyu kullanmaları ve daha sonra kiraladıkları araçla Kumkapı'ya gitmeleri de güvenlik kameralarına yansıdı.

- Olay

Şişli'deki evlerinde 6 Şubat'ta elleri ayakları bağlı, ağızları bantlı ve darbedilmiş halde bulunan yaşlı çiftten Hagop Yakup Demirci ölmüş, eşi Seta Ayda Demirci ise yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Olaya karıştıkları iddia edilen Ermeni uyruklu 8 şüpheli Trabzon'da yakalanarak İstanbul'a getirilmişti. Dün olaya karıştığı tespit edilen Ermeni uyruklu bir şüpheli daha gözaltına alınmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.