Şişli'deki cinayet

Şişli'deki cinayet
Evlerinde darbedilen çiftten birinin ölümü, diğerinin yaralanması olayına karıştıkları idiasıyla adliyeye sevk edilen 15 kişiden 3'ü tutuklandı

İSTANBUL (AA) - Şişli'deki evlerinde, elleri ve ayakları bağlandıktan sonra darbedilen yaşlı çiftten Hagop Yakup Demirci'nin ölümü, eşinin de yaralanması olayına karıştıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 15 kişiden 3'ü tutuklandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan 12'si kadın 15 kişi, dün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına gönderildi. Cumhuriyet savcılığında ifadeleri alınan 15 zanlı, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Mahkemede geç saatlere kadar ifade veren 15 kişiden Artur A, Aram E. ve Serge B. tutuklandı, 12 kadın adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

- Olay


Şişli'deki evlerinde 6 Şubat'ta elleri ayakları bağlı, ağızları bantlı ve darbedilmiş halde bulunan yaşlı çiftten Hagop Yakup Demirci ölmüş, eşi Seta Ayda Demirci ise yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Olaya karıştıkları iddia edilen Ermeni uyruklu 8 kişi Trabzon'da yakalanarak İstanbul'a getirilmiş, Ermeni uyruklu 7 şüpheli de İstanbul'da gözaltına alınmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.