Şişli'deki şüpheli araç

Şişli'deki şüpheli araç
Şüpheli görülen minibüste yapılan incelemede herhangi bir bulguya rastlanılmaması üzerine, cadde trafiğe açıldı - Çalıntı olduğu belirtilen minibüsteki iki kişi gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - Şişli'de şüpheli olduğu gerekçesiyle incelenen minibüste yapılan aramada, herhangi bir bulguya rastlanılmadı.

Okmeydanı Darülaceze Caddesi'nde seyir halindeyken şüpheli olduğu gerekçesiyle durdurulan 34 LD 9862 plakalı minibüste, Terörle Mücadele ile Bomba İmha ve İnceleme Şubesi ekiplerince detaylı inceleme yapıldı.

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesi emniyetinin çalıntı olduğu ve terör saldırısında kullanılabileceği yönünde uyarısının bulunduğu belirtilen minibüste, yapılan incelemede herhangi bir bulguya rastlanılmadı.

Söz konusu araçtaki S.K. ile G.Ö'nün kimlik kontrollerini yapan polis, gümrük kaçakçılığından kaydı bulunduğu ileri sürülen şüphelileri gözaltına aldı.

İncelenen minibüsün çekiciyle emniyete götürülmesinin ardından, yaya ve araç trafiğine kapatılan cadde açıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.