Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden Haleplilere Yardım

Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden Haleplilere Yardım
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce başlatılan kampanya kapsamında personel arasında Halepli vatandaşlar için yardım toplandı.Sivas...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce başlatılan kampanya kapsamında personel arasında Halepli vatandaşlar için yardım toplandı.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli, Halepliler için yardım kampanyası düzenledi.

Kampanya kapsamında toplanan yardımlar, Sivas Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hayat Ağacı Derneği'ne teslim edildi.

Hayat Ağacı Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, "Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimiz kendi arasında bir miktar para toplayıp kampanyaya bir başlangıç yaptılar. Yardımlarından dolayı personelimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Temizlik işlerinde amir olarak görev yapan Celal Eyce ise şunları kaydetti:

"Personelimizle birlikte Halep'teki kardeşlerimize biz de yardımda bulunmak istedik. Personelimize ve ailelerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.