Sivas Belediyespor'da, Büyükçekmece Tepecikspor maçı hazırlıkları

Sivas Belediyespor'da, Büyükçekmece Tepecikspor maçı hazırlıkları
SİVAS (AA) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor, ligin 29. haftasında İstanbu'da Büyükçekmece Tepecikspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını...

SİVAS (AA) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor, ligin 29. haftasında İstanbu'da Büyükçekmece Tepecikspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumun'da teknik direktör Zafer Turan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. Futbolcuların taktik çalıştığı idman çift kale maçla sona erdi.

Teknik direktör Zafer Turan, yaptığı açıklamada, İstanbul'da oynanacak Büyükçekmece Tepecikspor maçının önemli olduğunu belirterek, "Sivas'a puanla dönmek istiyoruz. İki takım içinde zor bir maç olacak, tempolu çekişmeli geçecek bir karşılaşma olacak." ifadesini kullandı.

Sivas Belediyespor, 27 Mart Pazar günü saat 13.30'da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynayacağı karşılaşma için cumartesi günü sabah havayolu ile Sivas'tan İstanbul'a hareket edecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.