Sivas Valisi Barut Gölova’da

Sivas Valisi Barut Gölova’da
Barut, ilçede yapımı tamamlanan bazı yerlerin açılışını yaptı, devam eden bölünmüş yol çalışmalarını inceledi

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Alim Barut, Gölova ilçesinde yapımı tamamlanan bazı yerlerin açılışını yaptı, devam eden bölünmüş yol çalışmalarını inceledi.

Kaymakam Erkan İsa Erat, Belediye Başkanı İbrahim Yenidünya ve daire amirleri tarafından karşılanan Barut, ilk olarak Gölova-Giresun ve Çamoluk ilçesi arasında yapımı devam eden bölünmüş yol çalışmalarını inceledi.

Daha sonra Hükumet Konağı'na geçen Barut ve beraberindekiler, Kaymakamlık bünyesinde yaptırılan çok amaçlı konferans salonunun açılışını gerçekleştirdi.

Burada, ilçe hakkında Erat’tan brifing alan Barut, daha sonra Selahattin Ayan Tenis Kortu'nun açılışına katıldı.

Barut, burada Anadolu insanının fedakar olduğunu söyleyerek, "Anadolu insanımız fedakardır. Onlara ne hizmet edersek edelim, karşılığını bulması mümkün değildir. Bu insanlara hizmet ederken bunlar her şeye layıktır." diye konuştu.

Açılışın ardından obeziteyle mücadele kapsamında Kaymakamlık tarafından temin edilen 15 bisiklet, ilçede bulunan Hasan Şakar Yatılı Ortaokulu öğrencilerine teslim edildi.

Daha sonra Vali Barut başkanlığında, İl Daimi Encümen toplantısı yapıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.