Sivas 'YHT'ye kavuştu! Karamollaoğlu'nun sözleri yeniden gündem oldu

Sivas 'YHT'ye kavuştu! Karamollaoğlu'nun sözleri yeniden gündem oldu
Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattında ilk sefer gerçekleştirildi. Saadet Partisi'nin Sivaslı genel başkanı Temel Karamollaoğlu'nun 4 yıl önce söylediği akıllara zarar sözler, sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattı hizmete girdi. Hatta ilk sefer gerçekleştirildi. YHT güzergahındaki açılışlara binlerce vatandaş Türk bayraklarıyla katılarak büyük mutluluk yaşadı.

Sivas 'YHT'ye kavuştu! Karamollaoğlu'nun sözleri yeniden akıllara geldi!

MAYIS SONUNA KADAR ÜCRETSİZ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Hızlı Tren hattının mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz olduğu müjdesini verdi.

aa-20230426-30965294-30965287-ankarasivas-yuksek-hizli-tren-yht-hattinin-ilk-seferi.jpg

KARAMOLLAOĞLU'NUN SÖZLERİ YENİDEN GÜNDEM OLDU

Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattı hizmete girmesi, seçimlere CHP listelerinden girecek 7'lli Masanın ortaklarından kendisi de Sivaslı olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun, 4 yıl önce YHT'ye karşı çıktığı sözlerini yeniden akıllara getirdi.

aa-20230426-30965873-30965868-ankarasivas-hizli-treni-ilk-seferi-icin-yola-cikti.jpg

"GÖÇÜ ARTIRIR"

Temel Karamollaoğlu,13 Mayıs 2018 yılında Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı olarak ilk seçim mitingini memleketi Sivas'ta gerçekleştirmişti. Karamollaoğlu, hızlı trenin göçü hızlandıracağını söyleyerek, "Adam otobüsle gidip sıkıntı çekeceğine trene binip İstanbul'a biraz daha hızlı gidecek. Bu hizmet değil" demişti.

aa-20230426-30966053-30966047-ankarasivas-yuksek-hizli-tren-yht-hattinin-ilk-seferi.jpg

"HIZLI TREN HİZMET DEĞİL"
Karamollaoğlu şunları söylemişti: "Biz Sivas'a o kadar sahip çıktık ki şimdi hızlı treni getiriyoruz diyorlar. Ya mübarek hızlı trenin Sivas'a getireceği bir fayda demeyelim de kolaylık diyelim. Nedir o? Göçü hızlandıracak. Adam otobüsle gidip sıkıntı çekeceğine trene binip İstanbul'a biraz daha hızlı gidecek. Bu hizmet değil."

aa-20230426-30967348-30967338-ankarasivas-yuksek-hizli-tren-yht-hattinin-ilk-seferi.jpg

"ŞUNA BAK HIZLI TRENİ BİLE SİVAS'A ÇOK GÖRDÜ DERLER"

Karamollaoğlu sözlerinin devamında, "Biz hızlı tren yapılsın demiyoruz. Ben bunu dedim ya yarın bazı malum televizyon kanalları 'Şuna bak hızlı treni bile Sivas'a çok gördü derler. Rabbim size akıl fikir versin." ifadelerini kullanmıştı.

aa-20230426-30967348-30967344-ankarasivas-yuksek-hizli-tren-yht-hattinin-ilk-seferi.jpg

HASTANELER, HAVALİMANLARI, YOLLAR, KÖPRÜLER, OKULLAR, BARAJLAR, TÜNELLER, METROLAR, KÖPRÜLER, HIZLI TRENLER... KARAMOLLAOĞLU'NA GÖRE HEPSİ İSRAF!

Temel Karamollaoğlu geçtiğimiz günlerde Konya'da yaptığı konuşmada, "Bugün Türkiye'de yapılan yatırımların emin olun belki yüzde 90'ı israf kapsamına girer" diyerek "kalkınma düşmanlığında" ortağı CHP'yi aratmadığını ortaya koymuştu. Önce maneviyat sloganını kullanan Karamollaoğlu, Çamlıca Camii'ne de aynı gerekçeyle karşı çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.