Sivas'ta 3 şirkete kayyum atanması

Sivas'ta 3 şirkete kayyum atanması
Gözaltına alınan 6 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finansman desteği sağladığı ve işlemlerde usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle kayyum ataması yapılan şirketlerdeki bazı evrakları kaçırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, gözaltına alınan H.G, E.K, M.Y, M.A.İ, Ş.K. ve T.S, emniyetteki işlemlerin ardından tutuklama istemiyle adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Sivas Sulh Ceza Hakimliğince Ceza Muhakemesi Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince 25 Mart Cuma günü Sultan Murat Eğitim Kurumları, Selçuk Fen Eğitim Hizmetleri AŞ ve Gökkuşağım Eğitim Danışmanlık, Basın Yayın, Pazarlama ve İnşaat Turizm AŞ'ye kayyum atanmış, kayyum kararı öncesi birçok klasör, çek ve senedi gece yarısı kaçırmak isteyen 6 kişi, polisin tedbir alması neticesinde yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.