Sivas'ta amatör maçtaki kavga

Sivas'ta amatör maçtaki kavga
Sivas Emniyetsporgücü Kulübü Başkanı Koçak: "3 sivil sporcumuz süresiz kadro dışı bırakılmış olup, sezon sonunda kendileriyle yollarımız ayrılacaktır"

SİVAS (AA) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup ekiplerinden Sivas Emniyetsporgücü, Hacılar Erciyes Gençlikspor maçında kavgaya karışan 3 futbolcusunu süresiz kadro dışı bıraktı.

Kulüp başkanı Ahmet Koçak, yaptığı yazılı açıklamada, polis-halk ilişkileri açısından kentteki sportif faaliyetlere destek vermek amacıyla 1988'de kurulan kulüplerinde çeşitli branşlarda aktif olarak 120 sporcunun bulunduğunu, bunlardan 6'sının teşkilat mensubu, 114'ünün ise kentte yaşayan vatandaşlardan oluştuğunu aktardı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup'ta 27 Mart'ta oynanan Sivas Emniyetsporgücü ile Hacılar Erciyes Gençlikspor maçında oyuncular arasında çıkan olayı, sebebi ne olursa olsun kesinlikle tasvip etmediklerini ve üzgün olduklarını belirten Koçak, "Olayda bahsi geçen 3 sivil sporcumuz süresiz kadro dışı bırakılmış olup, sezon sonunda kendileriyle yollarımız ayrılacaktır. Ayrıca herhangi bir şaibeye sebep olmamak için futbol branşında sezon sonuna kadar mücadelemiz devam edecek olup, sezon sonunda futbolda faaliyete devam edip etmeme konusunda yönetim kurulu olarak ayrıca karar verilecektir." ifadelerini kullandı.

Koçak, sporun her zaman dostluk, kardeşlik ve barışın tesisi için yapılmasını temenni etti.

Sivas Fuar Alanı Spor Parkı'ndaki maçın son dakikalarında Sivas Emniyetsporgücü ile Hacılar Erciyes Gençlikspor takımları oyuncuları arasında bir pozisyon nedeniyle tartışma yaşanmış, kısa sürede kavgaya dönüşen olayda bazı futbolcular yumruklaşmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.