Sivas'ta kısa kısa

Sivas'ta kısa kısa
SİVAS (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden, Sivas Belediyespor bayan hentbol takımı Balıklı Kaplıca'yı gezdi.Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden, Sivas Belediyespor bayan hentbol takımı Balıklı Kaplıca'yı gezdi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyespor, ligde Bursa Osman Gazi Belediyespor ile oynanacak maç öncesinde Balıklı Kaplıca'yı gezerek moral depoladı.

Geziye, Sivas Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Hentbol Şube Sorumlusu Taner Karabal, Bayan Hentbol Takımı Antrenörü Doğan Ardahanlı ve oyuncular katıldı.

Karabal, ligde oynayacakları maç öncesinde güzel bir gezinin takıma iyi geleceğini düşündüklerini belirterek, "Kaplıcamızdan faydalanma imkanı bulduk. Takımımız için moral ve motivasyon oldu." ifadesini kullandı.


- Suşehri

Suşehri ilçesinde bir samanlıkta çıkan yangın hasara yol açtı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Polat köyünde Adnan Yılmaz'a ait samanlıkta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında, samanların tamamı yandı.

Suşehri Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangın hasara yol açtı.


- Şarkışla

Şarkışla Kaymakamlığı tarafından, ilçede öncelikli yapılması gerekenler için başlatılan anket sonuçlandı.

Kaymakam Akif Pektaş, Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi Proje Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, anket sonuçlarına göre ilçe halkının yüzme havuzu istediğini söyledi.

Proje Koordinasyon Merkezinde görevli 10 kişilik teknik ekiple elektronik ortamda hazırlanan anketin 45 gün sürdüğünü hatırlatan Pektaş, "Anketin ilk sırasını sosyal çerçevesinde yüzme havuzu, ikinci sırayı istihdam, üçüncü sırayı ilçenin trafik sıkıntısı çıktı" dedi.

Toplantıda, Proje Koordinasyon Merkezi Müdürü Halit Seyfullah Aydoğan da yapılan anketin nasıl hazırlandığı konusunda bilgi verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.