Siyasette Amacımız Seydişehir'de Birlik Beraberliği Sağmaktır

Siyasette Amacımız Seydişehir'de Birlik Beraberliği Sağmaktır
Ak Partili Mahalle Başkanları yoğun bir katılımla başkent Ankara’ya çıkarma yaparak bir dizi ziyaretlerde bulundu...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Ak Partili Mahalle Başkanları yoğun bir katılımla başkent Ankara’ya çıkarma yaparak bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti Seydişehir İlçe başkanı Mustafa Konurer’le birlikte Seydişehir’e bağlı mahallelerin başkanlarından oluşan heyet Ankara’ya yaptıkları ziyarette Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İbrahim Halıcı ile görüştüler.

İlçe Başkanı Konurer Ankara’ya yaptıkları ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada; sorumlu oldukları mahallelerde Ak partinin gücüne güç katmak için büyük bir özveriyle çalışan mahalle başkanlarıyla birlikte Türkiye’nin kalkınması adına yapılacak hizmetlerin karar merkezi olan Ankara’da önemli görevlerde bulunan Seydişehir’in öz evlatlarıyla buluşmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek saygı değer hemşerilerimizin bulundukları makamlarda başarılı olması Seydişehir açısından her zaman gurur verici bir durumdur dedi.

Siyasette tek amaçlarının birlik ve beraberliğin sağlandığı bir ortamda Seydişehir için faydalı hizmetler yapmak olduğunu söyleyen Ak parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer siyaset bir ekip işidir. Gerek Seydişehir’de olsun, gerekse Ankara’da olsun ekibimiz gayet sağlamdır ve her zaman Seydişehir insanının emrindedir. Bizde bunun bilinciyle Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcımız Harun Tüfekci’nin, Keçiören Belediye Başkanımız Mustafa Ak’ın ve Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Daire Başkanımız İbrahim Halıcı’nın destekleriyle Seydişehir için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz dedi. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.