Skandal: Gazze acı çekecek, merhamet yok

Skandal: Gazze acı çekecek, merhamet yok
Siyonist emekli General Noam Tibon İngiliz medyasına İsrail'in katliamlarını özetleyen açıklamalarda bulundu.

İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamları siyonist generaller de destekliyor. İnsanlık dışı muameleleri 'merhamet yok' diyerek tanımlayan eski askerler 'merhamet yok' mesajı verdi.

KAYIP 9 BİNİ AŞTI

Çatışmaların 29'uncu gününde Gazze'deki durum giderek kötüleşiyor. İsrail ordusunun uluslararası hukuk kurallarını hiçe sayan saldırılarında Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı 9 bini aştı.

İşgal ordusundan emekli olan eski General Noam Tibon BBC'den Jeremy Bowen'e Gazze'de yaşananlar hakkında konuştu.

KATLİAM ÇAĞRISI: GAZZE ACI ÇEKECEK

Gazze'ye yönelik adeta nefret kusan 62 yaşındaki Tibon, savaşın ilk günlerinde ölü bir işgal askerinden aldığı silahla Hamas kuvvetleri ile çatışmaya girdiğini kaydederek savaşa dair şunları söyledi:

"Gazze acı çekecek... Hiç kimse onların yanında durmayacak. Tıpkı sizin (İngilizlerin) İkinci Dünya Savaşı'nda düşmanınızı ezdiğiniz gibi. Gazze'de yapmamız gereken de bu. Merhamet yok"

SİYONİST İSRAİL'İ GÖRMEDİ, HAMAS'I SUÇLADI

Tibon, muhabirin öldürülen Filistinli siviller hakkındaki soruya ise şu şekilde yanıt verdi:

"Maalesef bu oluyor. Zorlu bir mahallede yaşıyoruz ve hayatta kalmamız gerekiyor. Güçlü olmak zorundayız. Başka seçeneğimiz yok"

Siyonist ve Filistinli sivil ölümlerinin 'talihsiz' olduğunu yineleyen Tibon bu kişilerin Hamas'ın eylemleri yüzünden öldürüldüğünü ileri sürdü.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.