SKANDAL KAPIDA

SKANDAL KAPIDA
Konya’da 2013 yılında yapılan Kit Karşılığı Cihaz Kullanma Uygulaması İhalesi, Bölge İdare Mahkemesi kararıyla iptal edildi.

Kamu İhale Kurumu bugün kararı değiştirmezse, sözleşmeler feshedilecek ve Konya sağlıkta büyük bir skandalla karşı karşıya kalacak. KHB yönetimi olumsuzluk yaşanmaması için alarma geçti 

KHB: SORUN YOK
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından 2013 yılında yapılan Kit Karşılığı Cihaz Kullanma Uygulaması İhalesi, ihalenin “hormon testleri” kısmına yapılan itiraz nedeniyle Ankara Bölge İdare Mahkemesi kararıyla Kamu İhale Kurumu tarafından iptal edildi. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği de tüm sağlık birimlerine geçmiş olduğu yazıda, sözleşmenin 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle fesh olunacağını ve gerekli önlemlerin alınmasını istedi. 

GÖZLER KAMU İHALE KURUMU’NDA
KHB Genel Sekreterliği’nden gazetemize yapılan açıklamada, şuana kadar hiçbir vatandaşın mağdur olmadığını ve Kamu İhale Kurumu’nun da bugünkü komisyonda kararı yeniden gözden geçireceğini bildirdi. Genel Sekreter Mehmet Bekerecioğlu imzasıyla yapılan açıklamada, laboratuvar hizmetinin duracağı ya da aksamaların olacağı yönündeki bilgilerin de asılsız olduğu belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.