Skubic için görkemli imza töreni

Skubic için görkemli imza töreni
Atiker Konyaspor’un sözleşmesini 3 yıl daha uzatmak için anlaşmaya vardığı Skubic için görkemli bir imza töreni hazırlığında. Deneyimli oyuncu da 1 maçlık aradan sonra takıma girmek için heyecanlı

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden temsilcimiz Atiker Konyaspor’da gözler Skubic’e çevrilmiş durumda. Kart cezalısı olduğu için Erzurumspor maçında forma giyemeyen tecrübeli oyuncu, Pazar günü Antalyaspor maçı ile birlikte yeniden formasına kavuşuyor, ilk yarının son haftalarında yüksek performansı ile dikkat çeken ve Antalya kampında da takımın en çalışkan isimlerinden birisi olarak teknik heyetten tam not alan Skubic’in kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın oyun planında da önemli bir yer tutan Sloven oyuncu, özellikle hücumdaki etkili bindirmeleri ile takım için vazgeçilmez bir isim konumunda.

İMZA TÖRENİ VAR

Atiker Konyaspor, Skubic için görkemli bir imza töreni hazırlığında. Devre arası kampı çerçevesinde sözleşmenin 2022 yılına kadar uzatılması noktasında her konuda anlaşılan Skubic için imza törenin Konya’da yapılacağı açıklanmıştı. Tören hazırlıklarını sürdüren kulüp profesyonellerinin, yine ses getirecek bir çalışma içerisinde olduğu ifade edildi.

131 MAÇTA FORMA GİYDİ

Skubic, Ocak 2016’da geldiği Konyaspor’da istikrarlı bir performans ortaya koydu. Sloven oyuncu Süper Lig’de 97, Türkiye Kupası’nda 22 ve Süper Kupa’da 1 maçta yeşil-beyazlı formayı terletti. Avrupa Kupalarında ise 11 maçta forma şansı bulan Skubic 12 gol atarken, 20’de asist yaptı. Çok cüz’i bir maliyetle transfer edilen Skubic, değerini en çok arttıran isimlerin başında geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.