Skubic'ten Galatasaray maçı öncesi açıklama

Skubic'ten Galatasaray maçı öncesi açıklama
Galatasaray'a karşı daima iyi oynadıklarını dile getiren Skubic, geçmişte olduğu gibi bu maçta da güzel bir sonuç almak istediklerini belirtti.

Konyaspor, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'a konuk olacağı maçın hazırlıklarına Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde devam ediyor. Antrenman öncesi Nejc Skubic basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a karşı daima iyi oynadıklarını dile getiren Skubic, geçmişte olduğu gibi bu maçta da güzel bir sonuç almak istediklerini belirtti. Takımın performansını değerlendiren Sloven futbolcu, "Şu noktada pozitif kalmamız gerekiyor. Çünkü 8 haftadır yenilmeyen Konyaspor var. Tabii ki de hedeflerimiz doğrultusunda kazanmak zorundayız. Bizim önceliğimiz her zaman kazanmak. Şunu da göz ardı etmemek gerekiyor ki Trabzon ve Alanya maçında takımımız oldukça iyi bir performans sergiledi. Bu maçlarda maalesef kaleci faktörleri vardı. Bu iki maçta da kaleciler üstün bir performans sergilediğinden dolayı galibiyeti elimizden kaçırdık. Her zaman galibiyete oynayan bir Konyaspor var. Bunu Galatasaray maçında da göstermek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Skubic'ten Galasataray maçı öncesi açıklama

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.