Skype'ın Mobil Uygulamasına Çizim Özelliği Getirildi

Skype'ın Mobil Uygulamasına Çizim Özelliği Getirildi
Yayınlanan son güncelleme ile beraber popüler sohbet yazılımı Skype'ın Windows Phone uygulamasına yepyeni özellikler geldi.

Yazılım devi Microsoft'un çatısı altında çalışmalarına süren Skype, olağan uygulamalarına yeni özellikler kazandırmaya devam ediyor. Son olarak gercekleşen ifadelere göre Skype'nin Windows Phone uygulamasına yepyeni bir özellik ilave edildi . Skype 2.24 güncellemesi ile beraber tatbikat 'çizim' özelliğine kavuştu.

Yayınlanan son güncelleme ile beraber artık Windows Phone kullanıcıları, herhangi bir sohbette "+" simgesini kullanarak çizim yapabiliyor. Aynı dönemde bu yeni özellik uygulamaya Bing haritaları üzerinde çizim yapabilme desteğinin yanında fotoğraflara 'kişisel dokunuş' yeteneği kazandırıyor. Ayrıca güncelleme, HD ekran desteğini ve daha hızlı kullanım performansını da birlikteliğinde getiriyor.

Bahsi geçen yeni özellik şu anda Microsoft'un mobil işletim sistemi üzerinde kullanılabilir. İlerleyen zamanlarda çizim özelliğinin diğer platformlardaki uygulamalara da getirilmesi beklenmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.