Soba yakarken kendini yakan işçi uçakla Kocaeli'ne gönderildi

Soba yakarken kendini yakan işçi uçakla Kocaeli'ne gönderildi
Muğla'nın Marmaris ilçesinde sobayı tutuşturmak için tiner dökerken yaşanan patlamada ağır yaralanan belediyede görevli işçi, ambulans uçakla Kocaeli'ye sevk edildi.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sobayı tutuşturmak için tiner dökerken meydana gelen patlamada ağır yaralanan belediyede görevli işçi, ambulans uçakla Kocaeli'ye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Marmaris Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü biriminde demir atölyesinde işçi olarak çalışan 22 yaşındaki Yener D., sabah vakitlerinde sobayı tutuşturmak için tiner dökerken birden alev alarak tiner tenekesi patladı. Patlamayı duyan iş arkadaşlarının 112 acil ihbar hattını araması üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından işçi Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

iha-20240216aw143525-1-t.jpg Vücudunun yarısının 3. derece ağır yanık olduğu ve hayati tehlikesi olduğu belirtilen işçi, ambulans ile Ankara'dan gelen ambulans uçağa bindirilmek üzere Dalaman Havalimanı'na götürüldü. Burada sedye ile ambulans uçağa alınan Yener D. tedavisinin devam edeceği Kocaeli'ye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.