Sokak Hayvanlarına 1 Ton Yem

Sokak Hayvanlarına 1 Ton Yem
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları için vatandaşlara küçük paketler halinde 1 ton mama ve yem dağıttı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları için vatandaşlara paketler halinde 1 ton mama ve yem dağıttı.

Cumhuriyet Meydanı'nda stant açan Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri AŞ yetkilileri, küçük paketler içerisindeki kedi, köpek maması ve kuş yemlerini vatandaşlara ücretsiz olarak verdi. 

Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri AŞ Genel Müdürü Ali Üstünel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede kışın çok sert geçtiğini söyledi.

Sokak hayvanlarının kışın yiyecek bulmakta zorlandığına dikkati çeken Üstünel, "Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak sokak hayvanlarının özellikle soğuk kış günlerinde aç kalmalarını engellemek ve hayatlarını devam ettirmeleri için bir farkındalık projesi hazırladık. Hazırladığımız 1 ton kedi, köpek mamasıyla kuş yemini duyarlı vatandaşlara ücretsiz dağıtarak, sokaklardaki sahipsiz hayvanların beslenmesine aracılık etmek istedik" diye konuştu.

Yem ve mama dağıtmaya kış boyunca devam edeceklerini vurgulayan Üstünel, "Vatandaşlarımızın yem ve mamalara ilgi göstermesi bizi mutlu etti. Sokak hayvanlarının yaşama hakkının olduğunu göstermek için bugüne kadar birçok etkinlik düzenledik. Vatandaşlarımızda bu bilinci artırmaya çalıştık" dedi. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.