Sokakta kanlar içerisinde yardım isteyen şahsın katili tutuklandı

Sokakta kanlar içerisinde yardım isteyen şahsın katili tutuklandı
Denizli'de kanlar içerisinde yolda yardım isteyen şahsın cinayet zanlısı tutuklandı.

İhlas Haber Ajansı'nın Haberine göre; Denizli'de evinde bıçaklandıktan sonra yardım istemek için çıktığı sokakta ölü bulunan yabancı uyruklu şahsın cinayet zanlısı tutuklandı.

Pamukkale ilçesi Kuşpınar Mahallesi'nde bulunan 3 katlı apartmanda önceki gece meydana gelen olayda; tek başına yaşıyan yabancı uyruklu Amiri Asheghossein (24) evine gelen A.N ile arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucu A.N, bıçakla Asheghossein'in göğsünden yaralayarak kaçtı. Yardım isteğini duyurmak için kendini sokağa atan Asheghossein'i ise sokak ortasında hayatını kaybetti. Cinayetin ardından kentten kaçan A.N, İzmir'de saklandığı otelde yakalanarak Denizli'ye getirildi. Eşini kıskandığı ve bu gerekçeyle Asheghossein ile aralarında tartışma çıktığını söyleyen A.N, cinayeti işlediğini itiraf etti. Emniyetteki sorgusundan sonra adliyeye sevk edilen A.N, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sokakta kanlar içerisinde yardım isteyen şahsın katili tutuklandı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.