Son başvuru tarihi 1 Mart

Son başvuru tarihi 1 Mart
Düzce'de çeltik yetiştiriciliğinin artırılması ve coğrafi işaretli Konuralp pirincine katkı projesi ile 875 bin TL bütçeli proje Tarım ve Orman Bakanlığınca kabul edildi.

Düzce'de çeltik yetiştiriciliğinin artırılması ve coğrafi işaretli Konuralp pirincine katkı projesi ile 875 bin TL bütçeli proje Tarım ve Orman Bakanlığınca kabul edildi. Çeltik tohumu almak isteyen üreticiler 1 Mart 2024 tarihine kadar başvurabilecek.

iha-20240228aw151183-2.jpg

ÇELTİK YETİŞTİRİCİLİĞİNİN ARTIRILMASI

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü kapsamında 2024 Yılı Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projeleri içerisinde bulunan, Düzce İl tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen Düzce İlinde Çeltik (Oryza sativa) Yetiştiriciliğinin Artırılması ve Coğrafi İşaretli Konuralp Pirincine Katkı Projesi ile 875 Bin TL bütçeli proje kabul edildi.

1 MART 2024 SON

Düzce Tarım ve Orman İl Müdürü Esra Uzun kendisini ziyaret eden Çeltik Üreticileri Temsilcisi Halil Yılmaz ve beraberindeki çeltik üreticileri nezdinde projenin üreticilere hayırlı olmasını ve bereketli bir sezon geçirmeleri söyledi. Proje çerçevesinde çeltik tohumu almak isteyen üreticilerin 1 Mart 2024 tarihine kadar müdürlüğe başvurabilecekler.

Çeltik Üreticileri Temsilcisi Halil Yılmaz ve beraberindeki çeltik üreticileri Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce düzenlenen ve kabul edilen proje için İl Müdürü Esra Uzun'a ve tarım ve Orman Bakanlığına teşekkür etti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.