Son Dakika! Kahramanmaraş’ta deprem oldu

Son Dakika! Kahramanmaraş’ta deprem oldu
Kahramanmaraş depremle sallandı. AFAD tarafından yapılan son dakika bildirisine göre merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan deprem saat 13:12’de meydana geldi

Asrın felaketi olarak yorumlanan 6 şubat depremlerinin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta yeni bir deprem daha meydana geldi.

AFAD SON DAKİKA DUYURUSU YAPTI

Kahramanmaraş’ı sallayan depremle ilgili AFAD tarafından son dakika bilgisi paylaşıldı. Paylaşılan bilgilendirme mesajında depremin Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkez üssü olarak 13:12’de meydana geldi, büyüklüğünün ise 4,4 şiddetinde olduğu bildirildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) saat 13.12'de meydana gelen depremin 12,46 kilometre derinlikte gerçekleştiğini duyurdu. Depremin ardından şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.