SON DAKİKA SON DEPREMLER: Az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? 22 Şubat 2026 AFAD/Kandilli son depremler listesi

SON DAKİKA SON DEPREMLER: Az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? 22 Şubat 2026 AFAD/Kandilli son depremler listesi
 Editör
SON DAKİKA deprem haberleri yakından takip ediliyor.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde hissedilen sarsıntıların ardından vatandaşlar, “Az önce deprem mi oldu?” sorusunun yanıtını araştırıyor. Özellikle kısa süreli ve hissedilen depremler sonrası, anlık veri paylaşımı yapan resmi kurumlar yakından takip ediliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan son depremler listeleri; sarsıntıların büyüklüğü, merkez üssü ve yerin kaç kilometre derinliğinde gerçekleştiği gibi bilgileri anbean kamuoyuna sunuyor.

Son depremler listesi gündemdeki yerini korurken, her sarsıntının ardından internet aramalarında “Son dakika deprem”, “Az önce nerede deprem oldu?” ve “AFAD/Kandilli son depremler” başlıkları öne çıkıyor. Türkiye genelinde meydana gelen irili ufaklı tüm depremler, resmi kaynaklardan yayımlanan güncel veriler üzerinden takip ediliyor.

SON DAKİKA – SON DEPREMLER
Bugün saat 00.38’de Kayseri Yahyalı ilçesinde 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntının 7 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Öte yandan, AFAD’ın son depremler listesine göre 3.0 büyüklüğünün altındaki depremler de kayıt altına alınarak kamuoyunun erişimine sunuluyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.