Son nefeste 78-74

Son nefeste 78-74
Selçuklu Belediyespor basketbol takımı üçüncü maçından da galibiyetle ayrılıyor. Mavi-beyazlılar, Yalova Grup Belediye’yi geriden geldiği karşılaşmada 78-74 mağlup etti. Temsilcimizde Daniels ve Pilmepic skoru yükünü üstlenen isimler oldu

Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ilk yarısında kabus gördüğü Yalova Grup Belediye maçının üçüncü periyodunda ortaya koyduğu oyunla mağlup etti. Maça konuk takım daha hızlı başlarken, 0-5’lik seri geldi. Dışarıdan iyi hücum eden Yalova Grup Belediye’yi temsilcimiz durdurmakta zorlanırken, ilk periyot 13-28 geçildi.

Selçuklu Belediyespor, hücumda düzenden çıkınca el üstü şutlara kaldı. Bunu değerlendiren konuk takım aradaki farkı açtı. Konuk takım Hopkins ile etkili olurken, aradaki fark da açıldı. Dış adam savunmasında sıkıntı yaşayan Selçuklu Belediyespor, farkın açılmasına engel olamadı. İkinci periyot 34-50 sonuçlanırken, üçüncü periyotta bambaşka bir Selçuklu Belediyespor, parkeye çıktı.

Maçın seyrini değiştiren üçüncü periyot olurken, Selçuklu Belediyespor, Fırat Töz ile sayılar üretti. 9-0’lık seriyle periyoda başlayan Selçuklu Belediyespor’da Pilepic ve Daniels oyuna ağırlığını koymaya başladı. Rakibini 57-57’de yakalayan Selçuklu Belediyespor, üçüncü periyodun sonuna doğru Pilepic’in üçlüğüyle 60-59 öne geçti. Periyot da 62-61 temsilcimizin üstünlüğüyle geçildi. Bu periyottaki 28-11’lik skor mavi-beyazlıları galibiyete yaklaştırdı.

Final periyodu heyecan fırtınası şeklinde geçilirken, son dakikalara karşılıklı basketlerle girildi. Son dakikalarda daha sakin kalan Selçuklu Belediyespor, karşılaşmadan 78-74’lük galibiyetle ayrılarak, üçte üç yaptı. Mavi-beyazlılarda ikinci yarıdaki etkili oyunlarıyla takımı galibiyete taşıyan Daniels 21 sayı 10 ribauntla double-double yaparken, Pilepic de 18 sayı kaydetti. Salonu dolduran taraftarlar maç sonrasında takımı tribünlere çağırarak alkışladı.

Haber: Ulaş İNBAŞI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.