Sorgun; "Konya topyekün kalkınıyor"

Sorgun; "Konya topyekün kalkınıyor"
Sorgun; "Konya tabiri caizse topyekün kalkınıyor. Her sektör dengeli gelişiyor. Konya'nın yıldızı parlıyor. Konya’ya için çalışmaları başlatılan metro ile ilgili kimse tereddüt etmesin.Konya'nın sorunlarını, yapılması gerekenleri takip ediyoruz" dedi

MURAT DÖNMEZ/ Ankara'dan bildiriyor

Konya basını AK Parti milletvekilleriyle Ankara’da bir dizi ziyaret için buluştu. AK Parti’deki 15 Temmuz şehitlerinin eşyalarının bulunduğu müzeyi gezen basın mensupları ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’un konuşmasını dinledi.                       

Sorgun’un konuşmasından satır başları şöyle;

İŞGAL GİRİŞİMİYLE YAPAMADIKLARINI BAŞKA TÜRLÜ YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

Sorgun, "Siyaset ve medya önemlidir iç içedir. Birbirinden ayrılması mümkün değil..15 Temmuz'da genel merkezdeydim. Atılan bombanın bir kısmı mecliste halen duruyor. Bugünlerin şahitleri siyasetçiler, bir şahidi de medyadır. Başka Konya'mız başka Türkiye’miz yok. İşgal girişimiyle sağlayamadıklarını başka şeylerle yapmaya çalışıyorlar. Olmayanları olmuş gibi göstermek doğru değildir. Olanları doğruları göstermek sizin göreviniz” diye konuştu.                       

METRO ÇALIŞMASINDA KİMSE TEREDDÜT ETMESİN

Konya bir başkent ve büyükşehir diyen Sorgun, “Konya coğrafi büyüklükten ibaret değil. Türkiye'nin en önemli şehirlerin biridir. Önceden tahıl ambarıydı. Bugün enerji, sanayi alanlarında tabii ki tarımla anılan bir şehirdir. Savunma sanayisinde de önemli yol alıyoruz. Konya tabiri caizse topyekün kalkınıyor. Her sektör dengeli gelişiyor. Konya'nın yıldızı parlıyor. Konya’ya için çalışmaları başlatılan metro ile ilgili kimse tereddüt etmesin.Konya'nın sorunlarını, yapılması gerekenleri takip ediyoruz.  Havaalanı ile ilgili problemimiz yok. Bugün havaalanında bir sorun yık 5 kat büyütüldü” dedi.

whatsapp-image-2016-11-17-at-10.45.06-(1).jpegwhatsapp-image-2016-11-17-at-10.45.06.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.