"Sorma Neden" Filminin Tanıtımı Yapıldı

"Sorma Neden" Filminin Tanıtımı Yapıldı
Macera ve komedi türündeki film, düğün günü damadın ortadan kaybolmasının ardından gelişen hikayeyi konu ediniyor

İSTANBUL (AA) - Burak Satıbol, Derya Şensoy ve Toygan Avanoğlu'nun başrollerinde yer aldığı "Sorma Neden" adlı film, 21 Eylül'de vizyona girecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, yönetmenliğini Tolga Baş'ın üstlendiği filmin tanıtım toplantısı Torun Center Artı Sahne'de gerçekleştirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Derya Şensoy, "Beklenmedik bir şekilde bir Türk komedi filminde güçlü bir kadın karakter öyküsünü seyredeceksiniz." ifadesini kullandı.

Oyuncu Burak Satıbol da, "Filmde çok değerli, kıymetli ustalar var. Hep beraber öyküsü sağlam bir komedi filmi yaptık. Kafayı dağıtmak isteyen herkesi bekliyoruz." dedi.

Toygan Avanoğlu ise "Bugüne kadar kendi adıma böyle bir film izlemedim, senaryo da okumadım. Film ters köşeleri olan, eğlenceli ve daha önce işlenmemiş bir konuyu anlatıyor." şeklinde konuştu.

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Türk sinema ve tiyatrosunun usta isimlerinden Yılmaz Gruda'nın yanı sıra Mahmut Gökgöz ile Nazlı Tosunoğlu yer alıyor.

Senaryosunu Doğuhan Korkut'un yazdığı, yapımcılığını Burçin Baş'ın gerçekleştirdiği, macera ve komedi türündeki film, düğün günü damadın ortadan kaybolmasının akabinde gelişen hikayeyi konu ediniyor.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.