Sosyal Güvenlik Haftası

Sosyal Güvenlik Haftası
Karaman Sosyal Güvenlik İl Müdürü Serdar Fındık, "Bu hafta vesilesiyle toplumsal bir bilinçlenme sağlayarak, hepimizin yarınlarına çok önemli bir yatırım yapmış olacağız."

KARAMAN (AA) - Karaman Sosyal Güvenlik İl Müdürü Serdar Fındık, Sosyal Güvenlik Haftası vesilesiyle toplumsal bir bilinçlenme sağlayarak, yarınlara çok önemli bir yatırım yapmış olacaklarını söyledi.
SGK İl Müdürlüğü'nde basın toplantısı düzenleyen Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fındık, 2009 yılından bu yana her yılın 16 Mayıs’ı kapsayan haftanın Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanmaya başladığını söyledi.
Bu haftada kurum içinde ve dışında paydaşların da katılımı sağlanarak sosyal ve kültürel alanda çeşitli etkinlikler düzenlenmek suretiyle bir hafta boyunca sürekli gündem oluşturulacağını ifade eden Fındık, şunları kaydetti:
"Sosyal Güvenlik Haftası, her geçen yıl genişleyen bir faaliyet ve algı kapsamı ile toplum nezdinde etkisini artırmaktadır. Bu hafta vesilesiyle toplumsal bir bilinçlenme sağlayarak, hepimizin yarınlarına çok önemli bir yatırım yapmış olacağız. Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri ile kurumsal yapıyı güçlendirmeyi, toplumun her kesiminde kabul gören sosyal güvenlik bilincini oluşturmayı ve vatandaşlarımızı doğrudan bilgilendirerek bir toplumsal aidiyet oluşturmayı amaçlıyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.