SP 17. Bölge Toplantısı Nevşehir'de yapıldı

SP 17. Bölge Toplantısı Nevşehir'de yapıldı
NEVŞEHİR (AA) - Saadet Partisi (SP) 17. Bölge Hamle Toplantısı Nevşehir’de gerçekleştirildi.Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda...

NEVŞEHİR (AA) - Saadet Partisi (SP) 17. Bölge Hamle Toplantısı Nevşehir’de gerçekleştirildi.

Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Akkiraz, bölge toplantılarının partilileri günümüz siyaseti konusunda bilgilendirmek ve istişarelerde bulunmak üzere düzenlendiğini kaydetti.

Ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Akkiraz, Türkiye’de en önemli sorunlardan birisinin de işsizlik olduğunu savundu.

Üniversiteler yeni mezunlar verdikçe işsizlik oranlarının daha da büyüyeceğini dile getiren Akkiraz, AK Parti iktidarının işsizliği önleyecek adımlar atmadığını öne sürdü.

Akkiraz, sözlerine şöyle devam etti:

"Erbakan iktidarı döneminde, yeni vergi eklemeden ilk 6 ayda 35 milyar lira devletin kasasına konuldu. Devlet memuruna yüzde 52 oranında zam verildi. Ama bunlar 13 yıllık iktidarları döneminde milletin maddi ve manevi refahını öne çıkaracak, işsizlik oranlarını aşağı çekecek herhangi bir adım atmamışlardır. AK Parti iktidarı döneminde işsizlik oranı hep iki haneli rakamın üzerinde seyretmiştir. Türkiye’de gençler arasındaki işsizlik ise bu iktidar döneminde zirve yapmıştır."

Aksaray, Kayseri ve Nevşehir il teşkilatlarının katıldığı toplantıda SP Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Genel Başkan Danışmanı Mustafa Yılmaz ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Sezai İncesu da yer aldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.