Sponsor maça yetişiyor

Sponsor maça yetişiyor
Atiker Konyaspor’da sezonun başlamasına kısa bir süre kala sponsorlar netleşiyor. Uzun süredir sponsorluk konusunda görüşmelerini sürdüren yeşil-beyazlılar, bugün yapılacak toplantı ve sözleşmeyle yeni sezon sponsorluklarını açıklayacak

Ligin başlamasına 2 gün kala Atiker Konyaspor’un sponsorlukları netleşiyor. Yeşil-beyazlılar forma sponsorluğu için uzun süredir birden çok firma ile görüşmelerini sürdürüyordu. Yaşanan darbe girişimi nedeniyle sponsorluk görüşmeleri durağan hale geçerken, süreç de Konyaspor adına uzadı. Ligin başlamasına günler kala görüşmeleri hızlandıran Konyaspor, önemli bir adımın neticesini bugün almaya çalışacak. Sponsorlu formaların cumartesi günü Rizespor ile oynanacak maça yetiştirilmesi için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Bu kapsamda yeşil-beyazlılar ilk olarak İttifak Holding ile sponsorluk sözleşmesi imzalayacak.

İMZALAR BUGÜN

Atiker Konyaspor, İttifak Holding ile formanın sırtına ve şorta yapılacak sponsorluk konusunda sözleşme imzalayacak. Yeşil-beyazlı ekip bugün saat 11.00’de stadyumda yer alan basın toplantı odasında İttifak Holding ile sözleşme imzalayacak. Holdingin belirleyeceği markalar Konyaspor'un formasında yer alacak. Geçtiğimiz sezon Konyaspor formasının sırtında Selva, şortunda ise Adese reklamları yer alıyordu. Yeni sezonda ise sırt reklamın Zermeram olması bekleniyor. Konyaspor’dan yapılan açıklamada, “Atiker Konyaspor'umuz ile İttifak Holding arasında varılan sponsorluk anlaşması ile ilgili imza töreni bugün saat 11.00’de Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Başkanımız Ahmet Şan ve İttifak Holding CEO'su Tahir Atila'nın katılımı ile yapılacaktır” denildi.


SON GÖRÜŞME BUGÜN

Atiker Konyaspor’un göğüs reklamında yer alacak firma ise bugün yapılacak toplantının ardından belli olacak. Sponsorluk konusunda Spor Toto ile önemli bir mesafe kaydeden yeşil-beyazlılar, birkaç firma ile daha görüşme halinde. Bugün yapılacak son görüşmelerin ardından forma sponsoru netlik kazanacak. Yöneticiler sponsorluk görüşmelerinin bu yönde ilerlediğini belirtirken, cumartesi günü oynanacak karşılaşmaya forma sponsoru netleşmiş olarak çıkacaklarını dile getirdiler. Öte yandan Konyaspor, UEFA Avrupa maçlarına farklı sponsor ile çıkacak. O konudaki görüşmeler ise sürüyor. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.