Spor kulüplerinden "Hatay için el ele" kampanyasıyla duygulandıran meydan okuma

Spor kulüplerinden "Hatay için el ele" kampanyasıyla duygulandıran meydan okuma
9 Ekim’de Hatay’da başlayan orman yangının ardından bir çok ağaç zarar görmüştü. "Hatay için el ele " kampanyasıyla kulüpler bir birlerine meydan okuyarak fidan bağışında bulundular.

9 Ekim’de Hatay’da başlayan orman yangının ardından bir çok ağaç zarar görmüştü. "Hatay için el ele " kampanyasıyla  kulüpler bir birlerine meydan okuyarak fidan bağışında bulundular. 

Beşiktaş JK  Twitter hesaplarından “Yangınlarda zarar gören ormanlarımızı yeşertmek için 1903 adet fidan bağışlayarak Galatasaray Spor Kulubüne meydan okuyoruz “  şeklinde bir paylaşım yaptı. Galatasaray Spor Kulubü ise ardından   “Hatay'da meydana gelen yangınlar sebebiyle yok olan ormanlarımız ve geleceğimiz için 1905 fidan bağışlayarak  Fenerbahçe’ 'ye meydan okuyoruz.” şeklinde meydan okumaya devam etti. Meydan okumaya karşılık olarak "Hatay'da meydana gelen yangınlarda zarar gören ormanlarımıza can olmak için 1907 fidan bağışlıyor ve Medipol Başakşehir Futbol Kulübü'ne  meydan okuyoruz." şeklinde kampanya ya karşılık verdi.

Bu kampanyalar kapsamında diğer spor kulüplerinden de bir çok fidan bağışında bulunulacağı düşünülüyor.ekiqyecxcaehqqz.jpgadsiz.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.