Spora Doyacağız

Spora Doyacağız
Konyalı sporseverler pazar günü büyük keyif ve koşuşturma içinde geçirecekler. Kentin temsilcisi 5 takımdan 4’ü ev sahibi olarak liglerinde mücadele verecek.

Konyalı sporseverler pazar günü büyük keyif ve koşuşturma içinde geçirecekler. Kentin temsilcisi 5 takımdan 4’ü ev sahibi olarak liglerinde mücadele verecek. Taraftarlar da hangi maçta temsilcilerini destekleyeceklerine karar vermekte zorlanacak

 

Spor Toto Süper Lig’de kötü gidişe dur demek isteyen Torku Konyaspor evinde Eskişehirspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar, lige verilen arada iyi bir şekilde maça hazırlanırken, sakatlığı büyük ölçüde geçen Rangelov da takımdaki yerini alacak. Yarın 14.00’da Torku Arena’da oynanacak karşılaşmada taraftar desteği bekleyen yeşil-beyazlılar, yeniden çıkışa geçmek istiyor.

RAKİP KARADENİZ’DEN

Basketbolda Konya’dı Spor Toto Basketbol Ligi’nde temsil eden Torku Konya Basketbol, Darüşşafaka mağlubiyetini unutturmak için yarın parkeye çıkacak. Yeşil-beyazlılar ligin yeni takımı Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor’u saat 14.30’da Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda karşılaşacak. Maçın hemen futbol maçının ardından olmasının da taraftar sayısına olumlu yansıması bekleniyor.

İLK SAHNE SELÇUKLU’NUN

Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda Torku Konya Basketbol’dan önce sahneye Selçuklu Belediyespor çıkacak.  Basketbol 2. Ligi’ndeki temsilcimiz, saat 14.00’da 68 Aksaray Belediyespor’u konuk edecek. Zirve mücadelesi veren Selçuklu Belediyespor, 3 maçta 2 galibiyetle ligde üst sıralarda yer alıyor. İsmail beleş’in öğrencileri, 68 Aksaray Belediyespor maçını kazanarak, geçen hafta yaşanan mağlubiyeti unutturmak istiyor.

ANADOLU DEPLASMAN’DA

Yaşadığı gol sorunu nedeniyle ligde istediği sonuçları alamayan Anadolu Selçukspor da yarın puan mücadelesi verecek. Yeşil-beyazlılar, deplasmanda Sarıyer’in konuğu olacak. Evindeki maçlara nazaran deplasmanda daha iyi bir oyun ortaya koyan Anadolu Selçukspor, Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda saat 13.30’da sahaya çıkacak.

FİLEDE PUAN MÜCADELESİ

Voleybol 2. Ligi’nde playoff hedefiyle mücadele eden Büyükşehir Belediyespor da rakibini yarın ağırlayacak. Atatürk Kapalı Spor salonu’nda oynanacak karşılaşma 14.00’da başlayacak. Grubunda 6 galibiyet 2 mağlubiyetle 3. sırada yer alan Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmayı 3 puanla kapatarak, playoff grubundaki mücadelesini sürdürmek istiyor. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.