"Sporcu hakları ve sporda ilk yardım bilinci" paneli

"Sporcu hakları ve sporda ilk yardım bilinci" paneli
Eskişehir'de 81 ilden 120 katılımcının yer aldığı "Bir Dokun, Bin Yaşat" projesi kapsamında "Sporcu hakları ve sporda ilk yardım bilinci" paneli düzenlendi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi tarafından "Bir Dokun, Bin Yaşat" projesi kapsamında 81 ilden 120 katılımcının yer aldığı "Sporcu hakları ve sporda ilk yardım bilinci" paneli düzenlendi.

Eskişehirspor Kulübü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan kulüp başkanı Mesut Hoşcan; sporcu sağlığına, bilinçlenme ve eğitimin önemine dikkati çekerken, sporda ilk yardım bilincinin arttırılması konusunun Kulüpler Birliği Vakfı tarafından da görüşüleceğini bildirildi.

Etkinlikte Eskişehirspor'da oynadıkları dönemde hayatlarını kaybeden Sinan Alağaç ve Ediz Bahtiyaroğlu da anıldı.

Projeye destek veren İl Sağlık Müdür Yardımcısı Ferhat Arslan, Gençlik Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Eskişehir AFAD Müdürü Recep Bayar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhittin Adıyaman ve Vali Yardımcısı Şakir Erden de görüşlerini aktardı.

Panelin ardından tüm katılımcılara Eskişehirspor atkıları dağıtılırken, katılımcılar Eskişehirspor'un Bursaspor ile yapacağı maça davet edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.