Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Çebi’den Konya’ya ziyaret

Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Çebi’den Konya’ya ziyaret
Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi, denetim ve incelemelerde bulunmak üzere Konya’yı ziyaret etti.

 

 

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi, denetim ve incelemelerde bulunmak üzere Konya’yı ziyaret etti. Programına önce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek başlayan Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi’ye, Gençlik ve Spor İl MüdürüAbdurrahman Şahin tarafından 2021 Konya İslami Dayanışma Oyunları plaketi takdim edildi. Ardından Konya TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) sporcularımızla bir araya gelerek Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezlerinin öneminden ve yapılan hizmetlerden bahseden Daire Başkanı Selçuk Çebi sporcularımızın isteklerini tek tek dinledi.Samimi bir ortamda geçen sohbetlerden sonra Selçuk Çebi sporcuların antrenman yaptıkları salona geçerek antrenmanları yerinde izledi.

gsm-3.jpg

gsm-7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.