Sporun merkez ilçesinde kış okulu kayıtları başlıyor

Sporun merkez ilçesinde kış okulu kayıtları başlıyor
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Selçuklu Kış Spor Okulları’na kayıt sürecine ilişkin bilgi verdi

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ‘Sporun Merkezi Selçuklu’ sloganıyla Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen Selçuklu Kış Spor Okullarında online kayıtların 13 Eylül Çarşamba günü başlayacağını ifade etti.

Çocukların erken yaşta sporla tanışmalarını sağlamak için her yıl yaz ve kış dönemi olarak düzenlenen spor okullarına kayıtlar online olarak gerçekleştirilecek.

DÜNYA DERECESİ YAPAN SPORCULAR BU OKULLARDAN SEÇİLİYOR

Spor okulları kapsamında 14 branşta 30 tesiste toplam 50 salonda çalışmalar yapılacak. Standartlara uygun tesislerde sporculara hijyenik şartlarda, teknik donanıma sahip alanlarda eğitim veriliyor. Dersler, branş antrenörleri eşliğinde yapılıyor. Türkiye, Avrupa ve Dünya derecesi yapan sporcuların çoğu spor okullarından seçiliyor.

2022 yılı Spor Okulu faaliyetlerinde 23.125 çocuğa, 2023 Yaz Spor Okullarında 14.604 çocuğa, spor yapma imkânı sağlanmıştı.

KAYIT SÜRECİNE İLİŞKİN DETAYLAR

selcuklu-kis-sporlari.jpg

2023-2024 Kış Spor Okulu kayıtları için 13 Eylül Çarşamba günü başlayacak olan kayıtlar, http://sporselcuklu.com.tr adresi üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. Dersler, 7 Ekim 2023- 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Spor Okullarına yeni kayıt yaptıran öğrencilerden 300 TL kayıt ücreti alınacak. (2023 yaz spor okullarından aynı branşa devam edenlerden 200TL alınacaktır). Kayıt ücreti 1 ay geçerli olup devam edilen her ay için 200 TL aidat alınacak.

Ayrıca servisli seanslarda servis tercih eden öğrencilerden aylık 350 TL de servis ücreti alınacaktır. İki ya da daha fazla kardeş kayıtlarında kişi başına 40 TL indirim yapılacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.