Starcity'nin devri için başvuru yapıldı

Starcity'nin devri için başvuru yapıldı
ANKARA (AA) - Rekabet Kuruluna, Starcity Outlet Alışveriş Merkezinin Gençoğlu AVM Yatırımları AŞ tarafından devralınması işlemi için başvuruldu.Rekabet...

ANKARA (AA) - Rekabet Kuruluna, Starcity Outlet Alışveriş Merkezinin Gençoğlu AVM Yatırımları AŞ tarafından devralınması işlemi için başvuruldu.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Starcity Outlet Alışveriş Merkezinin sahibi Merkür İnşaat Ticaret AŞ ve BYN Gayrimenkul Geliştirme AŞ'nin hisselerinin Gençoğlu AVM Yatırımları AŞ tarafından devralınması işlemi için başvuruda bulunuldu.

Öte yandan, Kurul tarafından Diaverum Diyaliz Hizmetleri AŞ'nin yüzde 100 hissesinin SAK Grup Holding bünyesindeki D.Med Medical Services GmbH'ye devredilmesi işleminin izne tabi olmadığına karar verildi.

Aksigorta AŞ ile Acıbadem Sağlık ve Hayat Sigorta AŞ arasında akdedilen çerçeve sözleşmesi ve ek sözleşmelere bireysel muafiyet tanındı.

Zelezara Smederevo d.o.o.Q'nun kontrolünün He Steel Group, Co., Ltd. tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Grup Maritim TCB, S.L'nin yüzde 100 hissesinin ve kontrolünün APM Terminals B.V. tarafından, Peyman Kuruyemiş Gıda Aktariye Kimyevi Maddeler Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin kontrolünün ise Bridgepoint Grup Limited tarafından devralınması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.

Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Üretim AŞ ve Kazım Türker'in tamamına sahip olduğu Kiraz Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret AŞ hisselerinin belli oranının Akınal Enerji Üretim ve Yatırım AŞ tarafından devralınarak ortak girişim oluşturulması işlemine izin verildi. Türkerler Jeotermal Enerji Arama ve Üretim AŞ hisselerinin belli oranının ise Akınal Sentetik Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından devralınarak ortak girişim oluşturulması işlemi uygun bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.