STK'lardan YBÜ Çubuk yerleşkesine ziyaret

STK'lardan YBÜ Çubuk yerleşkesine ziyaret
ANKARA (AA) - Çubuk Eğitim Gönüllüleri ve Terör Mağdurları dernekleri yönetim kurulu üyeleri, YBÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof....

ANKARA (AA) - Çubuk Eğitim Gönüllüleri ve Terör Mağdurları dernekleri yönetim kurulu üyeleri, YBÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Aytunç Ateş'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Çubuk Eğitim Gönüllüleri Dernek Başkanı Hatice Erkan, dernek olarak üniversitede okuyan öğrencilere burs vermeye çalıştıklarını, yaşları 50 ila 70 arasında değişen ev hanımlarının katkılarıyla her ay yaklaşık 100 üniversite öğrencisine burs sağladıklarını belirtti.

İlçede, imkanı olmayan daha çok gencin eğitim ve öğretimini tamamlamasını amaçladıklarını aktaran Erkan, "Bu derneğe gönül verenlerin hiçbiri bu okullarda okuyamadı. Bizim özlemimiz olan öğretimden herkes yararlansın istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan da üniversitenin ilçelerinde bulunmasının kendilerini çok sevindirdiğini ifade ederek, vatanın eğitimli, bilgili, devletine milletine sadık insanlara ihtiyacı olduğunu ve bu anlamda üniversitelere görevler düştüğünü kaydetti.

Ateş de sivil toplum kuruluşlarının ve hayırseverlerin eğitime büyük destek sağladığını vurgulayarak, eğitim gönüllülerinin bu anlamda gerçekleştirdiği faaliyetleri takdirle takip ettiğini söyledi.

STK'lardan YBÜ Çubuk yerleşkesine ziyaret

STK'lardan YBÜ Çubuk yerleşkesine ziyaret

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.