‘Su akar Türk yapar’

‘Su akar Türk yapar’
Konya AK Parti Milletvekili Halil Etyemez, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçilen son iki yılda devreye alınan bin 439 MW kurulu güçteki 52 adet HES'in toplu açılışı ile ilgili ‘Su akar Türk yapar’ dedi.

Yerli ve yenilenebilir kaynaklara yönelik enerji yatırımlarını artıran Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en büyük toplu hidroelektrik santral (HES) açılışını gerçekleştirdi. Konya AK Parti Milletvekili Halil Etyemez, HES açılışları ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘Su akar Türk bakar yok, Su akar Türk yapar var’ ifadelerini kullandı.

GELECEĞİMİZİ SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNE İNŞA EDİYORUZ

Konya AK Parti Milletvekili Halil Etyemez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile son 18 yılda yapılan HES yatırımı ile geleceği sağlam temeller üzerine inşa ettiklerini kaydetti. Etyemez, şu mesajı paylaştı:

“Bugün 26 farklı şehrimizde 52 yeni hidroelektrik santrali daha hizmete alınıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, açılışta açıklamalarda bulunuyor. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Su akar Türk bakar yok, Su akar Türk yapar var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın liderliğinde son 18 yılda 576 hidroelektrik santrali yaparak suyun gücünü elektriğe dönüştürdük. Ülkemizi yerli enerrji ile büyütüyor, geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.