Su altında 'Babalar Günü' kutlaması

Su altında 'Babalar Günü' kutlaması
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde "Babalar Günü" dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, suyun 10 metre altında "Babalar Günü Kutlu Olsun" yazılı pankart açıldı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde "Babalar Günü" dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, suyun 10 metre altında "Babalar Günü Kutlu Olsun" yazılı pankart açıldı.

İlçedeki bir dalış okulu "Babalar Günü"ne özel tur düzenledi. "Körfez 2" adlı tekneyle denize açılan yaklaşık 20 dalış okulu öğrencisi ve eğitmenlerinden oluşan grup, suyun altında "Babalar Günü Kutlu Olsun" yazılı pankart açtı.

Dalış okulu sahibi ve eğitmeni Kemal Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Babalar Günü için özel bir dalış gerçekleştirdiklerini söyledi.

Suyun altında tüm babaların gününü kutlamak için pankart açtıklarını ifade eden Çalışkan, "Umarız bundan sonraki Babalar Günü daha güzel şekilde gelir. Kimse üzülmez, problem yaşamaz." dedi.

Dalış eğitmeni Ayşegül Çalışkan da su altında babalar için pankart açmanın çok yaratıcı bir fikir olduğunu belirterek, isteyen öğrencilerle bu fikri uygulamaya geçirdiklerini ve güzel bir gün yaşadıklarını dile getirdi.

İzmir'den dalışa katılan Nevzat Türkan, su altında pankart açmanın heyecanlı olduğunu söyleyerek, "Babam için geldim. Buradan babama sevgiler gönderiyorum. Şu anda kendisi burada değil. Aşağıda pankart açtık, oradan mesaj gidecektir." şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.