SÜ basketbol takımları birinci oldu

SÜ basketbol takımları birinci oldu
 Editör
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Basketbol Bölgesel Lig Konya Grup Müsabakaları’nda SÜ erkek ve bayan takımları birinci oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Basketbol Bölgesel Lig Konya Grup Müsabakaları’nda Selçuk Üniversitesi erkek ve bayan takımları birinci oldu.

Basketbol Bölgesel Lig Konya Grup Müsabakaları, Selçuk Üniversitesi ve Konya Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlendi. 9 farklı üniversite takımının bir araya gelmesi ile yapılan müsabakalar A ve B olmak üzere 2 farklı gruplandırma ile gerçekleşti.

selcuk-universitesi-basketbol-takimlari-birinci-oldu-4-1.jpg

Erkekler A Grubu’nda Selçuk Üniversitesi 1’inci, Necmettin Erbakan Üniversitesi 2’nci, KTO Karatay Üniversitesi 3’üncü, kadınlarda ise Selçuk Üniversitesi 1’inci, Erciyes Üniversitesi 2’nci ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 3’üncü oldu.

selcuk-universitesi-basketbol-takimlari-birinci-oldu-3-1.jpg

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Konya Temsilcisi Mustafa Gelen, Konya Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Bilal Yavaş ile akademik ve idari personel ile öğrencilerin katıldığı törende 1’inci olan takımlara kupalarını Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik takdim etti.

selcuk-universitesi-basketbol-takimlari-birinci-oldu-1-1.jpg

Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Pense antrenörlüğündeki Kadın Takımı ile Öğr. Gör. Dr. Ahmet Gürsel Oğuz antrenörlüğündeki Erkek Takımı Üniversiteler Basketbol Süper Lig’e terfi müsabakalarına gitmeye hak kazandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.