SÜ'de Filistin'e destek çarşısı

SÜ'de Filistin'e destek çarşısı
 Editör
Selçuk Üniversitesi Kampüs Diyanet Gençlik Merkezi’nde Filistin’e Destek Çarşısı'nın ikincisi açıldı.

Konya İl Müftülüğü, Selçuklu İlçe Müftülüğü, TDV Konya Şubesi Kadın Kolları ile Selçuk Üniversitesi Kampüs Diyanet Gençlik Merkezi organizesinde Filistin’e Destek Çarşısı'nın ikincisi açıldı. Açılışa Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, SÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrullah Eken ile Prof. Dr. İlhan Çiftci, Konya İl Müftü Yardımcıları Kuddusi Uysal ile Mustafa Şimşek, Selçuklu İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

selcuk-1.jpg

DUALARLA AÇILDI

Selçuk Üniversitesi Kampüs Diyanet Gençlik Merkezi’nde açılan çarşıda, TDV Konya Şubesi Kadın Kolları ile Selçuk Üniversitesi Kampüs Diyanet Gençlik Merkezi öğrencilerimizin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler satışa sunuldu. Çarşıdan elde edilen gelirin tamamı Filistin’e gönderilecek. Açılış programı Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Selçuklu İlçe Müftüsü Selim Yazıcı'nın selamlama konuşmasının ardından İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge bir konuşma yaptı. Öge dua öncesi yaptığı konuşmada, “Allah bu çarşıyı hayırlara vesile eylesin bu çarşıya Filistin, Gazze ve Kardeşlik Çarşısı olarak isimlendiriyorum" ifadelerini kullandı ve "desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi. Hayır çarşısı, yapılan duanın ardından açıldı.

selcuk-2.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.