Sulama kanalına düştü, cesedi bulundu!

Sulama kanalına düştü, cesedi bulundu!
Şanlıurfa'da, elini yıkamak isterken, DSİ'ye ait sulama kanalına düşerek kaybolan 22 yaşındaki Atilla Kılınç'ın bu sabah cesedi bulundu.

Atilla Kılınç, dün öğleden sonra Karşıyaka Mahallesi'ndeki DSİ'ye ait sulama kanalı kenarında otururken elini yıkamak istedi. Elini yıkamak için kanala eğilen Kılınç, dengesini yitirerek düştüğü suda çırpınarak kayboldu. Çevredekilerin ihbarı ile başlatılan ancak havanın kararmasıyla sona erdirilen arama çalışmaları bu sabah yeniden başlatıldı. 

Dalgıç polisler, 2 saat süren çalışma ardından Atilla Kılınç'ın cesedine, suya düştüğü yerden 1 kilometre uzaklıkta ulaştı. Sudan çıkarılan ceset, otopsi için morga gönderilirken, çalışmaları izleyen yakınları ölüm haberi üzerine gözyaşına boğulup sinir krizi geçirdi. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.