Olay adam Sumudica, Konya'da da ön plana çıktı

Olay adam Sumudica, Konya'da da ön plana çıktı
Olay adam Marius Sumudica, Konya'da da ön plandaydı.

Bugüne kadar sadece Türkiye'de değil ülkesi Romanya'da da, sportif yönünün ötesinde; çalıştırdığı takımlarda yaşadığı olaylar, açıklamaları, çalıştığı kulübün kapısından içeri alınmaması, hiç kimseye haber vermeden çekip gitmesi, ağlaması, beni göndermeyin demesi, göbek atışı, locada sigara içmesi, maçlarda gördüğü kartlar ve hakemler tarafından saha dışına atılması gibi olaylarla gündemden düşmeyen olay adam Marius Sumudica, Konya'da da ön plandaydı.

sumudicaa.jpg

KONYASPOR MAÇINDA DA KART GÖRDÜ

Süper Lig'in en çok kırmızı kart gören teknik direktörü unvanına sahip Marius Sumudica, en son geçtiğimiz hafta oynadıkları Galatasaray maçında kırmızı kart görmüştü.

Rumen hoca, Konyaspor maçında hakem Alper Ulusoy'dan bu kez sarı kart gördü.

FORMULA 1 KOLTUĞU GİBİ

Marius Sumudica maç sonu basın toplantısında MEDAŞ Büyükşehir Stadyumu basın toplantı salonundaki koltuklar için övgü dolu sözler kullandı. Koltukların çok güzel olduğunu belirten Rumen hoca, "Formula 1 koltuğu gibi" ifadelerini kullandı.

GAZETECİYE KIZDI

Konyalı bir gazetecinin takımın savunma ağırlıklı oyun tercihine ilişkin sorusuna ise Rumen teknik adam, gazeteciyi Malatya'da takımla birlikte antrenman yapmaya davet etti.

Sumudica, "Benim görüşüm böyle değil. Benim takımım çok iyi oynadı ve bir puan aldı. Bazen bir puanla küme düşmezsiniz bazen de şampiyon olursunuz. Seni Malatya'ya davet ediyorum. Takımla beraber antrenman yapmanızı istiyorum, 10 oyuncum 20 yaşın altında. Ben de size soru sormak istiyorum. Neden Sumudica her maç maksimum 1-2 oyuncu değişikliği yapıyor? Futbolu daha fazla öğrenmelisiniz." dedikten sonra hızlıca toplantı salonunu terk etti.

YEŞİL-BEYAZLI TARAFTARLARDAN RÖVANŞ

Sumudica, Gaziantep FK Teknik Direktörü iken 2019'da Konya'da oynanan maçta, ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor tribünlerine yönelik, "Küme düşeceksiniz" işareti yapmış ardından Konyaspor Kulübü'nden sert açıklama gelmiş, Sumudica da bu hareketi nedeniyle PFDK tarafından cezalandırılmıştı.

Sumudica'nın o hareketini unutmayan yeşil-beyazlı tribünler, dün akşamki maçta ligde kalma mücadelesi veren takımın hocası olarak Rumen teknik adamı hedef aldı ve "Malatya kümeye" tezahüratları yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.