Süper Lig'de 34. randevuya çıkacaklar: "Konyaspor-Ankaragücü"

Süper Lig'de 34. randevuya çıkacaklar: "Konyaspor-Ankaragücü"
Konyaspor ve MKE Ankaragücü Süper Lig'de 11 Şubat Pazar günü, Süper Lig'de 34. kez karşılaşacak.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında 11 Şubat Pazar günü MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. MEDEAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak mücadele 16.00'da başlayacak.

Karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu'nun yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Emir Eray Eyisoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak.

Süper Lig'de 34. randevuya çıkacaklar: "Konyaspor-Ankaragücü"TOPLAMDA 13-12 ANKARAGÜCÜ ÜSTÜN

Konyaspor ile Ankaragücü, bu maçla beraber Süper Lig tarihinde 34. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 33 maçın 12'sini Konyaspor, 13'ünü Ankaragücü kazanırken 8 maçta taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Konyaspor söz konusu karşılaşmalarda 40 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde 50 gol gördü.

KONYA'DA DURUM: 8-4

İki takım Konya'da bugüne kadar 16 kez karşı karşıya geldi. Konyaspor, bu müsabakalarda 8 kez rakibini mağlup ederken, 4 maçtan yenilgiyle ayrıldı, 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Yeşil-beyazlılar sahasındaki maçlarda 26 kez gol atma başarısı gösterirken, sarı-lacivertiler 20 kez gol sevinci yaşadı.

Maç öncesinde Konyaspor'un 22, Ankara ekibinin ise 29 puanı bulunuyor. Ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan mücadele 1-1'lik beraberlikle sona ermişti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.