Süper Lig'de geri sayım başladı

Süper Lig'de geri sayım başladı
Süper Lig’de son olarak 16 Mart 2020 tarihinde Antalyaspor’la DG Sivasspor arasında oynanan müsabakayı izleyen futbolseverler için heyecan, 12 Haziran Cuma günü, 88 gün sonra yeniden başlayacak

Yeni tip Koronavirüs (KOVİD-19) salgını nedeniyle 19 Mart’ta ertelenen Süper Lig’de heyecan 12 Haziran Cuma günü başlayacak. Haftanın açılış maçlarında; Göztepe ile Trabzonspor ve Fenerbahçe ile HK Kayserispor takımları karşı karşıya gelecek. Maçların sonuçları hem zirve hem de ligde kalma yarışını doğrudan ilgilendiriyor.

SON MAÇ 16 MART’TA OYNANMIŞTI

Süper Lig’de futbolseverlerin hasreti 88 gün sonra 12 Haziran Cuma günü sona ermiş olacak. Ligde son karşılaşma 16 Mart 2020 tarihinde Antalyaspor’la DG Sivasspor arasında oynanmıştı. Mücadeleyi Antalyaspor 1-0 kazanmıştı.

KONYASPOR BAŞLANGICI BAŞKENT’TE YAPACAK

Ertelemeye Fenerbahçe galibiyetiyle giren İH Konyaspor, erteleme dönüşü Gençlerbirliği’ne konuk olacak. 14 Haziran Pazar günü Eryaman Stadı’nda saat 18.30’da başlayacak mücadele ligde kalma mücadelesi veren her iki ekip içinde son derece önemli bir maç olacak. Konyaspor, Başkent deplasmanından galibiyetle dönerek kritik son 8 haftaya yüksek moralli bir başlangıç yapmak istiyor.

TELAFİSİ OLMAYAN HAFTALAR

Süper Lig’de gerek şampiyonluk gerekse ligde kalma mücadelesi veren takımlar açısından son 8 haftalık süreç telafisi olmayan haftalar olacak. Temsilcimiz Konyaspor; Gençlerbirliği, DG Sivasspor, Beşiktaş, Ç. Rizespor ve Gaziantep FK ile yapacağı 5 maçlık periyottan minimum 10 puan çıkarmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.