Süper Lig'de, hoca kıyımı erken başladı

Süper Lig'de, hoca kıyımı erken başladı
Henüz 1. haftası geride kalan Süper Lig'de, geçtiğimiz sezon teknik direktör değişiklikleriyle nam yapan iki takım Kasımpaşa ve Kayserispor hoca değişikliğine gitti

 

Kasımpaşa'da Şenol Can gitti, Cihat Arslan geldi

Kasımpaşa Kulübü ilk hoca değişikliği yapan ekip oldu. Şenol Can ile yollarını ayıran İstanbul ekibi teknik direktörlük görevine Cihat Arslan'ı getirdi.

Geçen sezon 4 hoca değiştirdi

Kasımpaşa geçtiğimiz sezon 4 hoca değiştirdi. Mehmet Altıparmak'la sezona  başlayan mavi-beyazlı ekip daha sonra  takımın başına İrfan Buz, Fuat Çapa ve Şenol Can'ı getirti.

 

Yukatel Kayserispor'un yeni teknik direktörü Hikmet Karaman oldu

Süper Lig'e Altay yenilgisi ile başlayan Yukatel Kayserispor'da teknik direktör değişikliği yaşandı. Önceki gün Yalçın Koşukavak ile görüşülerek yolların ayrıldığı sarı-kırmızılı takımda yeni teknik direktör belli oldu.

Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, dün akşam İstanbul'da bir araya geldiği tecrübeli teknik direktör Hikmet Karaman ile anlaşmaya vardı. Hikmet Karaman'ın yardımcı antrenörleri arasında Taşkın Aksoy ile kaleci antrenörü Metin Aktaş yer alacak.

Geçen sezon 6 hoca değiştirdi

Kayserispor geçtiğimiz sezon 6 hoca değiştirdi. Sezona Bayram Bektaş'la başlayan sarı-kırmızılılar daha sonra sırasıyla; Samet Aybaba, Dan Petrescu, Uğur Kulaksız, Hamza Hamzaoğlu ve Yalçın Koşukavak'ı takımın başına getirdi.

"hikmetkaramanistemiyoruz" 

Öte yandan Kayserispor'un Hikmet Karaman'la anlaşmasının ardından taraftarların Twitter'da açtığı "hikmetkaramanistemiyoruz" hashtag'i Türkiye gündemine girdi.

'Artık yeter takımı uçuruma sürüklemeyin', Ne hikmetse yönetilemiyoruz', "Bu yanlıştan bir an önce dönülmeli' gibi paylaşımlar yapan taraftarlar tepkisini dile getirdi.

 

Kayserispor taraftarından ’Hikmet Karaman’ isyanı

Kayserispor taraftarından ’Hikmet Karaman’ isyanı

Kayserispor taraftarından ’Hikmet Karaman’ isyanı

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.