Süper Lig’e dönmek istiyor

Süper Lig’e dönmek istiyor
Geride kalan sezon Hentbol Erkekler Süper Lig’den düşen Selçuklu Belediyespor, bu sezon şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmenin hesaplarını yapıyor

Türkiye Hentbol Erkekler 1. Lig’de mücadele eden Selçuklu Belediyespor, geçen sezon düştüğü Süper Lig’e yeniden yükselmek istiyor. Tamamen kendi altyapısı ile mücadele eden mavi-beyazlılar, hem yarışmacı hem de yetiştirici kimliği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

‘4 OYUNCUMUZU DIŞARIYA GÖNDERDİK’

Her sezon olduğu gibi bu sezon da hedefli bir takım olduklarını söyleyen Selçuklu Belediyespor Antrenörü Hasan Bakar, yeniden Süper Lig’e yükselmek istediklerini söyledi. Kadro konusunda bu sezon yeni bir rotasyona gittiklerini ifade eden Bakar, “Bilindiği gibi biz tamamen kendi altyapımızla mücadele ediyoruz. Bu sezon başında yine altyapıdan yetişen 4 sporcumuz Türkiye A milli hentbol takımına gitti. Bunun neticesinde de bu oyuncularımıza talipler çıktı ve farklı takımlara transfer oldular. Biz de kadromuzda bu oyunculardan oluşan boşluğu yine kendi altyapımızdan oyuncularla doldurduk. Onlar da hemen hemen takıma uyum sağladı. Şu anda iyi bir süreçten geçiyoruz” dedi.

‘ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ’

Her zaman hedefi bir takım olduklarını söyleyen Hasan Bakar, “Biz her zaman hedefli bir takımız. Gerek yarışmacı kimliğimiz olsun gerek kendi yetiştirici kimliğimiz olsun sürekli bir mücadelenin içindeyiz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Lige aslında iyi başladık. Bazen beklenmedik maçlar kaybettik ama bunların telafisini yapabiliriz. Lig uzun maraton… Şu an milli maçlar nedeniyle liglere 1 hafta ara verildi. Ardından gelecek hafta Kırşehir deplasmanında Ahi Evran Üniversitesi’ne konuk olacağız. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip maçı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

‘POTANSİYELLİ OYUNCULAR VAR’

Gelecek 2 yıl içinde A milli takıma yeniden oyuncu gönderebileceklerini söyleyen Hasan Bakar, “Yarışmacı kimliğimizin yanında yetiştirici kişiliğimiz de var. Burada da oldukça iyi yerlere geldik. Dediğim gibi, 4 oyuncumuzu A milli takıma gönderdik. Yine A takıma gidebilecek oyuncularımız var. Sadece biraz daha pişmeleri gerekiyor. Şu anda da altyapımızda 800 ile 850 arasında eğitim gören sporcularımız var. İyi yoldayız. Bir 2 yıl içerisinde milli takıma yine oyuncu gönderebiliriz. Tabi burada bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, Kulüp Başkanımız Ali Ziya Yalçınkaya’ya ve yönetimine çok teşekkür ederim. Gerçekten hentbola çok büyük önem veriyorlar” ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.