Süper Lig’in en iyisi

Süper Lig’in en iyisi
Konyaspor’un sağ beki Nejc Skubic, şu ana kadar oynanan resmi karşılaşmalarda attığı gollerle ve asistlerle Süper Lig’deki diğer savunma oyuncularını geride bıraktı. Sloven oyuncu takımına 8 gol 2 asistlik bir katkı sağlarken, bu alanda zirve yaptı

Atiker Konyaspor’un Sloven sağ beki Nejc Skubic, ortaya koyduğu performansla göz dolduruyor. Başarılı savunma oyuncusu şu ana kadar çıktığı resmi karşılaşmalarda takımına 8 gol 2 asistlik bir katkıda bulunurken, Süper Lig’deki diğer savunma oyuncularının önüne geçti.

LİSTENİN ZİRVESİNDE

Konyaspor’un golcü sağ beki, 8 gol 2 asist ile bu alanda Süper Lig’deki rakiplerini bir bir geride bıraktı. Skubic bu istatistikle savunma oyuncuları arasında zirveyi göğüslerken, onu 5 gol 1 asist ile Bursaspor’un sol beki Aziz Behich takip etti. Listenin 3. sırasında ise 5 gol ile Galatasaray’dan Maicon yer alıyor.

SKUBİC ATTI, TÜRKİYE KUPASI GELDİ

Yeşil-beyazlıların başarılı futbolcusu, geçtiğimiz sezon Eskişehir’de oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir’e karşı son penaltı vuruşunu gole çevirmişti. Başarılı futbolcu kaleci Volkan Babacan’ı avlayarak takımına Türkiye Kupası’nı getiren golü kaydetmişti.

SÜPER KUPA’DA İMZASI VAR

Geçen sezon Türkiye Kupası’nı alarak Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Süper Kupa’da karşılaşan Konyaspor, burada da Skubic’in golüyle kupaya uzanmıştı. Yeşil-beyazlılar Samsun’da oynanan maçta skor 1-1 iken penaltı kazanmış, topun başına geçen Skubic düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımının 2. golünü atmıştı. Karşılaşmada başka gol olmazken Süper Kupa da Konya’ya gelmişti.

SKUBİC’TEN 4 PUAN

Konyaspor’un başarılı futbolcusu, Süper Lig’de attığı 6 gol içinde takımına 4 puan kazandırdı. Sloven oyuncu 2-0’lık Karabükspor maçında gol perdesini açarken, Başakşehir maçında da 90. dakikada attığı kafa golüyle takımına beraberliği getirdi.

TAKIMIN EN GOLCÜSÜ

Atiker Konyaspor’un sağ beki Skubic, yeşil-beyazlı takımdaki en golcü oyuncu konumunda bulunuyor. Başarılı futbolcu Süper Lig’de attığı 6 gol ile takımın en skorer oyuncusu oldu.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.