Sur'daki terör operasyonu

Sur'daki terör operasyonu
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde geçen ay bir evde yaşanan patlamada suç delili olduğu iddia edilen materyali aldığı iddia edilen şüpheli tutuklandı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde geçen ay bir evde yaşanan patlamada suç delili olduğu iddia edilen materyali aldığı iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, 3 Ocak'ta İskender Paşa Mahallesi Küçük Aktar Sokak'ta meydana gelen ve 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı patlamayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında, evde yaşanan patlamada suç delili olduğu iddia edilen materyali aldığı tespit edilen M.E, yakalandı. Gözaltına alınan M.E, polisteki işlemlerinin ardından savcılığa çıkarıldı. Savcılıktaki ifadesinden sonra tutuklanma talebiyle 3. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen M.E, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı.

3 Ocak'ta İskenderpaşa Mahallesi'nde bulunan 2 katlı bir evde yaşanan patlamada Melek Alpaydın yaşamını yitirmiş, bir kişi de yaralanmıştı. Olay yerinde bulunan ve patlamaya neden olduğu belirtilen materyali güvenlik güçleri gelmeden bir kişinin kaçırdığı tespit edilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.