Sur'daki terör operasyonu

Sur'daki terör operasyonu
Terör saldırısında şehit düşen Uzman Çavuş Efiloğlu'nun cenazesi, Samsun Çarşamba Havalimanı'ndan, memleketi Ordu'ya uğurlandı

SAMSUN (AA) - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında, teröristlerce açılan ateş sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu'nun (25) cenazesi, memleketi Ordu'ya gönderildi.

Diyarbakır'daki törenin ardından şehit Efiloğlu'nun cenazesi, askeri kargo uçağıyla Samsun Çarşamba Havalimanı'na getirildi. Şehidin eşi Özlem Efiloğlu da askeri kargo uçağında cenaze ile geldi.

Şehidin eşi, cenazenin uçaktan indirilmesi sırasında, "Ben ağlamayacağım. Allah onları kahretsin. Onlar leşlerini ancak yakarlar, ben al bayrak ile uğurluyorum" diye konuştu.

Şehidin annesi Havva Efiloğlu da oğlunun tabutuna dokunarak, "Ben sizi birlikte göndermiştim, sen niye tabutta geldin" diye ağıt yaktı.

Efilioğlu'nun babası Mustafa, annesi Havva ve eşi Özlem Efiloğlu ile yakınlarının katıldığı ve askeri törenin ardından, şehidin cenazesi Ordu'ya götürülmek üzere yola çıkarıldı.

Törene şehit Efiloğlu'nun yakınlarının yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Vali İbrahim Şahin, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Yaşin, askeri ve mülki erkan katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.