Sürekli kazaya karışan otomobiline ceza!

Sürekli kazaya karışan otomobiline ceza!
Antalya’nın Alanya ilçesinde, kaza yaptığı otomobilini cezalandırmak isteyen adam akıllara gelmeyecek bir yöntem seçti. Mehmet Aydın, sürekli kazaya karışması nedeniyle böyle bir yönteme başvurduğunu ifade etti.

Alanya Sugözü Mahallesi Kütürüp mevkisinde ikamet eden 47 yaşındaki Mehmet Aydın, aracıyla geçtiğimiz zamanlarda kazaya karıştı. Aydın, sonrasında otomobilini evinin önünde dört gün kadar bekletti. Ayan, daha sonra vinç yardımıyla iki katlı müstakil evinin çatısından halatla ile aracını binanın dışına asarak otomobiline ceza verdi. Yaklaşık bir ton ağırlığındaki 32 yaşındaki otomobili duvarda asılı görenler ise büyük şaşkınlık yaşadı.

Evin duvarında adeta şaha kalkmış şekildeki otomobilin görüntüsü mahalle halkını da şaşırttı. Görenleri hayrete düşürecek şekilde duran otomobilinin kazaya karışmadığını iddia eden Aydın, başka araçlara ve duvarlara çarpması yüzünde otomobilini iple bağlama şeklinde bir ceza verdiğini söyledi.

ŞOFÖRDE HATA YOK, HATA OTOMOBİLDE

Otomobilin içinde bir şeye ihtiyacı olduğu vakit merdiveni kullandığından söz eden Aydın, otomobilin kimseye zararının olmadığını ifade etti. Zaman zaman asılı şekildeki otomobilinden müzik dinleyen Aydın, gelen tepkilere ilgili ise, "Otomobilimle küçüklü kazalar yaptım. Bir ay önce ehliyetim alındı. Arıza kimde diye düşündüm, arıza otomobilimde.

O nedenle aracımı astım. 4 gündür, 200 bin lira karım var" dedi. Aydın, otomobilini yaklaşık 2 yıl boyunca buradan indirmeyeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.